Drammen_Interiør1.jpg

Skoda Enyaq lansering

Høsten 2020 lanserte Skoda sin etterlengtede og helelektriske Skoda Enyaq. Listen med potensielle kunder var på nærmere 10.000. I en vanskelig tid med sterke Korona restriksjoner var oppgaven å vise frem den nye bilen til alle med kjøps opsjon på en god og smittevernsmessig forsvarlig måte.

 

Sammen med Skoda importøren, Møller Mobility Group og Volvat medisinske Senter laget Z Event en lanseringsplan som ivaretok alle hensyn.

 

Z Event viste frem bilen til over 8.000 kunder i hele Norge på 40 forhandlere. Kundene ble delt opp i grupper på 15 personer. Som fikk en halv times med presentasjon rundt bilen, med en spørsmålsseanse i etterkant.

 

Z Event hadde ansvar for påmelding, smittevern, logistikk, gjestehåndtering, og opp- og nedrigg på hver lokasjon. Z Event hadde også kontakt med smittevernoverlegen i hver kommune og med smittesporingsteamet i hver kommune ved hendelser.

 

Prosjektet ble gjennomført med stor suksess. Målet om å bevege et godt antall prospekter ned over i salgstrakta ble nådd. Kundene var strålende fornøyd med forsvarlig visning. Salget ble fantastisk.

 

VI deler gjerne våre erfaringer med denne omfattende og velfungerende lansering og roadtrip med deg.