JOBB HOS OSS

mobil-01.jpg

Vi søker en dreven produsent med bred erfaring og lang fartstid i eventbransjen. Du har gjennomført mange arrangementer, og vet hva som kreves for å planlegge og avvikle fantastiske eventer.

Du har mange ideer, god teknisk innsikt og stor kapasitet.

Du liker å jobbe i et hektisk og kreativt miljø.

Du er åpen for nye innspill og sulten på nye utfordringer.

Er dette deg?

Ta kontakt, og send din søknad og CV til daniel@zevent.no.

Konseptutvikler-01-02.png

Vi trenger mer kreatør-krutt til vårt team i Z Event, og søker en senior og kreativt sterk konseptutvikler.

Vi vet du finnes der ute, i en eller annen form. At et sted i bransjen finnes det en faglig sterk, nysgjerrig og idérik konseptutvikler som kan bidra til å forløse gode event og arrangementer sammen med våre kunder. Og vi vet at du vil trives i vårt hektiske miljø med kreative, engasjerte og kompetente kollegaer. Og som oss, at du er opptatt av kundens beste  – gjennom hele døgnet.

 

Z Event er et ledende eventbyrå i det norske markedet. Vi er 22 medarbeidere som har levert solide event i mer enn 13 år. Vi er solid og lønnsomme, blant bransjens mest erfarne og største aktører og vi setter vår stolthet i å gjennomføre gode eventer fra A til Å, store og små, for både offentlige og private aktører. Vi har mye å gjøre og har behov for å utvikle vår kreative avdeling, og søker derfor etter deg som er konseptuelt sterk og som vil komplettere vårt team og ta Z Event til nye kreative høyder. 

 

Arbeidsoppgaver: Du vil bli sentral i arbeidet med å forløse kreativt gode konsepter på vegne av våre kunder. Det vil si at du skal jobbe med å visualisere og realisere ideer og drømmer gjennom gode kreative konsepter, tekster og uttrykk. Du må lett kunne sette deg inn i en strategi eller en merkevare og finne et godt grafisk utrykk og et godt konsept som fanger kundens strategiske utfordringer.  Enten det er et kommersielt, eksternt arrangement, eller et internt event eller en offentlig konferanse eller liknende. Du blir en svært viktig ressurs i vår kreative avdeling som jobber tett med våre rådgivere og produsenter med å utvikle gode konsepter basert på input fra våre kunder. Du vil både kreere og produsere, og sammen med resten av teamet, levere ferdige prosjekter konseptuelt, designmessig og produksjonsmessig.

 

Utdannelse og kvalifikasjoner: Du er kanskje kreatør i dag i et konseptuelt sterkt miljø innen kommunikasjon, reklame, retail, content eller design. Vi tror du har relevant erfaring fra fagskole eller du har en bachelorgrad fra art direction eller grafisk design. Du behersker alle adobe-programmene, powerpoint/keynote og produksjon for web. Det er også fordelaktig om du har bred erfaring med SoMe.

Personlige egenskaper/kompetanse: Vi tenker du uredd og praktisk anlagt. Du trigges av å finne gode løsninger og liker å jobbe i team. Du er konseptuelt sterk, god til å visualisere og samtidig klok med ord. Du er flink til å presentere ideene dine og engasjere kunde og kolleger med gode konsepter. Du er lydhør når det kommer tilbakemeldinger, men liker utfordringer og kaster deg rundt når det dukker opp en mulighet. Du liker en hektisk og variert hverdag og ingen oppgave er for liten eller for stor.

Hos oss vil du bli godt ivaretatt og få en hyggelig og inspirerende arbeidshverdag, og du vil fra dag én få utfordrende og spennende prosjekter å bryne deg på. Vi er et byrå med flat struktur hvor du får mye ansvar og gode kolleger. Vi jobber i flotte, lyse lokaler i Sandakerveien på Torshov i Oslo og gleder oss til hverdagen tillater oss å omgås som normalt igjen på kontoret.

Send søknad her: https://teft.no/stilling/z-event-kreativt-sterk-senior-konseptutvikler/

16-9-prosjektleder.jpg

Z Event er et av Norges ledende eventbyrå som leverer fysiske og digitale arrangementer til et bredt spekter av kunder i inn- og utland. Selskapet ble startet i 2007. Sammen med vårt reisebyrå Reisverket og kommunikasjonsbyrået Y Story er vi i dag 35 ansatte som lever for å skape verdifulle opplevelser og sterke bedriftskulturer. I vårt kreative miljø har vi 3 studioer hvor vi produserer digitale sendinger for kunder.

Vår visjon er: Din strategi – vår energi

Vi elsker stående applaus, opplevelser som treffer hjertet og mennesker som går i samme takt mot felles mål! Vi har en ledig stol på vårt hovedkontor i Oslo som ligger sentralt på Myrens Verksted.

 

 

Senior Prosjektleder

Z Event søker senior prosjektleder til fysiske og digitale event hvor hovedoppgavene er

 • Lede prosesser fra ide til gjennomføring av arrangementer for etablerte og nye kunder

 • Resultat- og budsjettansvar for det enkelte arrangement

 • Research av lokasjoner, artister og underholdning

 • Booking og koordinering av ressurser til arrangementer

 • Ansvar for fremdrift av arrangementer

 

Du har

 • Erfaring som prosjektleder event

 • God digital kompetanse

 • Kremmerånd og kreativitet

 • Evne til å se kunden og gå en ekstra mil når det trengs

 • Stor kapasitet og god gjennomføringsevne

 • Meget god økonomiske forståelse og erfaring med prosjektregnskap

 • Gode referanser fra arrangementer

 • Evne til å holde hodet kaldt og ha full kontroll på fremdrift når det koker

 • Stor glede av teamarbeid og evne til å få flere til å gå i takt

 

Vi tilbyr

 • En spennende og utfordrende jobb

 • Et fantastisk arbeidsmiljø med dedikerte kolleger som står på hodet for kunder, samarbeidspartnere og kolleger

 • Et spennende selskap i vekst

 • Konkurransedyktige betingelser

 

 

Vil du være med å skape magi?

Send søknad til Annika Brovold på mail annika@zevent.no