HVEM ER VI?

Tre glødende & ambisiøse gründere startet opp i 2007. Strategien og grunnlaget for Z Events eksistens var at leveransene skulle være fullpakket av gode idéer, gjennomføringene skulle ose av kvalitet og kunden skulle virkelig bli sett for sine ønsker & behov.

‚Äč

Derav vårt navn: Z Event.

 

Etter 11 år med spennende utfordringer og fantastiske kunder er vi nå 24 entusiastiske, dyktige og engasjerte medarbeidere som inspireres av sitt kreative arbeid for å skape opplevelser som er litt mer enn forventet. 

HVA VI VET

Vi vet at verdier er viktig i et selskap. Våre verdier skaper en felles retning og gir oss trygghet på at vi har likt fokus. 

 Vi vet at er vi MODIGE og tør å utfordre oss selv og våre kunder, blir resultatene bedre! Ingenting er for sprøtt eller umulig å gjennomføre.  

02

PROFESJONELL

Vi vet at vi er PROFESJONELLE når vi behandler vår kunder med respekt og ser deres individuelle behov og ønsker.

03

REDELIG

Vi vet at REDELIGHET er en selvfølge. Vi holder det vi lover og leverer det som er forventet.

04

NYSKAPENDE

Vi vet også at vi stadig må være i utvikling – tenke ut av boksen og være NYSKAPENDE for å skape de unike opplevelsene for deg.

05

ENGASJERT

... Alt dette gjør at vi er personlig ENGASJERT på hvert eneste prosjekt vi gjør!

01

MODIG

3 FASER

For å få de mest fornøyde kundene og de beste resultatene jobber vi i 3 faser.

IDEFASEN

Vi vet at IDEFASEN er ekstremt viktig for å bygge et godt konsept og finne virkemidler som forsterker kundens budskap, mål og ønsker. Her skal det bugne med gode idéer og flotte forslag!  I denne fasen er det helt nødvendig og veldig spennende å jobbe tett med kunden.

PLANLEGGINGS

FASEN

Neste fase kaller vi PLANLEGGINGSFASEN.

Nå skal vi sy sammen et energisk og helhetlig program som dekker alle dine mål, behov og ønsker for eventet.

GJENNOMFØRINGS

FASEN

GJENNOMFØRINGSFASEN skal fylle deg som deltager med inspirasjon, glede, kunnskap og en ny opplevelse – på et eller annet plan. En perfekt gjennomføring setter hodet i sving, varmer hjertet & kiler i magen!